Cine sunt clienții noștri?

Ne adresam în primul rând antreprenorilor la început de drum, celor ce demarează un proiect nou și celor ce dețin o firmă cu puține operațiuni. Dorim să vă scăpăm de toate grijile legate de firmă: înființare, găzduire sediu, contabilitate, depunerea declarațiilor fiscale, controale ANAF, registru, precum și alte aspecte tehnico-legale cu privire la funcționarea firmei.

Societățile comerciale din România se confruntă cu un volum mare de documente/avize/declarații și schimbări legislative. Este greu să fii mereu la current cu necesitățile legale ale firmei tale. Codul fiscal a fost modificat de 35 de ori în ultimii doi ani prin ordonanțe de urgență, ordine ANAF sau legi noi.

Clienții noștri nu au timpul necesar să se preocupe de toate nevoile companiei. Utilizatorii serviciului ZENta vor să-și vadă de afaceri, nu de conformitatea legală a înființării companiei lor!

Preluăm toate preocupările legale de pe umerii tăi. Astfel, când intri în contul tău ZENta, te pui la curent cu tot ceea ce se întamplă cu firma ta: balanțe, bilanț, declarații fiscale depuse și viitoare, legislație nouă de care trebuie să ții cont și operațiunile ce urmează a fi făcute de noi pentru tine. Îți estimăm în timp real și impozitul pe care va trebui să-l plătești la următoarea scadență!

Nu a fost niciodată mai simplu să deții o firmă!

Prima pagină

Intră în cont